Kvifor bli kunde i Tysnes Sparebank?

Me er den lokale sparebanken du lett kan kome i kontakt med. Den ultrapersonlege sparebanken som set si æra på å kjenna deg att. Det er slik det skal vere i verdas mest personlege bank.

Den unike lokalbanken

Me er den lokale, kompetente og frittståande sparebanken i regionen, og har over lang tid hatt høg kundetilfredshet. Bli kunde i Tysnes Sparebank - så får du oppleva kvifor.

Korleis bli kunde

Kontakt oss på 53 43 03 00 for å komme i kontakt med ein kunderådgjevar eller klikk på knappen under for å bli kunde digitalt.

✓ Kva kan du forventa av oss?

Alt me gjer i banken styres frå våre verdiar "VET":

Verdiskapande:
Me skapar verdiar for våre kundar, tilsette, samfunnet og eigarar.

Engasjerte: Me er engasjert i kvar enkelt kunde, engasjert i våre medarbeidarar og vårt lokalsamfunn.

Tilgjengeleg: Me skal vera tilgjengeleg for våre kundar. Du har ein personleg rådgjevar som du kan kontakte når behovet oppstår. Me har eit kundesenter som du kan kontakte på telefon fram til kl. 23.00 kvar eineste dag.

Opningstider og adresser

Kontakt oss

Ver vennlig å fyll ut namn
Ver vennlig å legg igjen ei melding
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Ver vennleg å skriv inn ei gyldig e-postadresse

Visste du at

i 2015 vart Tysnes Sparebank kåra til den mest framgangsrike banken blant alle dei 74 bankane i Eikaalliansen, og kåra til "Årets bank" i Eika Boligkreditt.

Støtt bygda di, sett innskota dine lokalt!

"Set du pengane dine i bygdebanken, stør du arbeidsliv og tiltak i bygda di". Slik var ordlyden i annonsa vår i 1958, og dette er like gjeldande i dag. Flytt innskota dine til lokalbanken og støtt oppunder nærmiljøet ditt.

Ynskjer du ein prat kring dine innskot?

Tlf: 53430300 eller
post@tysnes-sparebank.no